دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی مدرن

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی مدرن

مجله آشپزی(مجله ۲/۱۰/۸۸)

                 

 

        برای دیدن مجله آشپزی به ادامه مطلب مراجعه کنید (مجله ۲/۱۰/۸۸)           http://marshal-modern.ir/Archive/2009/11/22/plate.JPG

http://marshal-modern.ir/Archive/2009/11/22/plate.JPG

 

سلام. دوستان عزیزی که دنبال غذاها و دسرهای خاص و مختلف هستند لطفاً به آرشیو مجله آشپزی که لینکش در اول و آخر مجله هست مراجعه کنند .غذاهای مختلفی در هر شماره آموزش داده می شود . متاسفانه من فرصت ارسال دستورهای غذایی بصورت اختصاصی برای شما را ندارم . لطفاً تقاضا نکند که چند مدل غذا با این مشخصات برای من ایمیل کنید چون مهمان دارم ! خودتان اگر از شماره 1 تا الان بگردید غذای دلخواهتان را پیدا خواهید کرد . تا جایی هم که حافظه ام قد بدهد از نوشتن غذاهای تکراری خودداری می کنم. پس اگر خواننده ی جدید مجله هستید لطف کنید ابتدا شماره های قبل را نگاه کنید بعد اگر غذای درخواستی شما نبود ایمیل بزنید تا در حق کسانی که از شماره ی اول مجله را خواندند ظلم نشود

 

پیش غذا  : کتلت عدس  http://marshal-modern.ir/Archive/2009/7/20/1.png

  http://marshal-modern.ir/Archive/2009/11/22/14.JPG

 : مواد لازم

عدس 1/5 پیمانه - تخم مرغ 1 عدد - خرده نان خشک (مغز نان تست یا نان باگت) 1/2 پیمانه - پیاز کوچک رنده شده 1 عدد -سیر 1 حبه بزرگ - شیر 2 ق غذاخوری - جوزهندی به مقدار بسیار کم- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی - جعفری خرده شده تازه 1 ق غذاخوری پر

طرز تهیه : عدس را به مدت چند ساعت خیس کرده و بعد از ابکشی آن را بپزید تا جاییکه آب عدس کاملا به خورد آن رفته و ته بکشد .سپس عدس را با گوشتکوب یا دستگاه غذاساز خوب له کنید. و بگذارید تا کاملا سرد شود .بهتر است بعد از ولرم شدن آن را در یخچال بگذارید تا خوب سرد و سفت شود. بعد از سرد شدن عدس بقیه مواد را مثل بقیه کتلت و کوکو ها به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد منسجم شود. در این مرحله دقت کنید  اگر مواد در دست قابل شکل گرفتن بود که می توانید کتلت را سرخ کنید اگر شل بود مقدار بیشتر پودر نان به آن  اضافه کنید .تا هنگام سرخ شدن از هم وا نرود . حالا از مواد به اندازه دلخواه برداشته و کتلتها را در روغن داغ سرخ کنید .روغن این کتلت نباید زیاد باشد . درست کردن این کوکو را به شما توصیه می کنم چون خیلی خوشمزه است .فقط باید در انسجام مواد دقت کنید .بهتر است اول یکی از کتلتها را در روغن سرخ کنید تا اگر وا رفت بتوانید دوباره پودر نان اضافه کنید و مواد شما هدر نرود.

 

 غذای اصلی : انواع پاستاhttp://marshal-modern.ir/Archive/2009/7/20/2.png

پاستا با قارچ

 

مواد لازم :

قارچ 300گرم – ماکارونی رشته ای یا فرم 700گرم – نخود فرنگی پخته شده یا کنسرو نصف پیمانه – روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری ( از روغن مایع هم می توانید استفاده کنید ).

 

مواد لازم برای سس :

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری – سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری– آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم – آب جوش نیم پیمانه.

 

طرز تهیه سس پاستا :

کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ، رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب و سبزیجات معطر را به آن بیفزایید و وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید .

 

طرز تهیه پاستا :

کمی از روغن زیتون را بردارید و داخل مایتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قارچ ها را تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کنند و بپزند . ماکارونی ها را در آبی که به جوش آورده اید ریخته و بگذارید بپزد و کاملاً نرم شود و پس از 10 دقیقه آبکش کنید ، توجه داشته باشید چون ماکارونی را در حالت دم نمی گذاریم ، پس بگذارید ماکارونی خوب نرم شود . بعد از پخت ماکارونی مقداری از ان را در ظرف مناسبی ریخته و نخود فرنگی و قارچ و کمی از سس را لایه به لایه روی ماکارونی بریزید سپس بقیه ماکارونی را بیفزایید . در آخر روی آن سس ریخته و آماده سرو نمایید .

 

پاستا با سس آلفردو مرغ

http://marshal-modern.ir/Archive/2009/11/22/chicken_pasta_salad.jpg

یکی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد
مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می‌کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند

: مواد لازم

پاستا 500 گرم -  کره نیم پیمانه - سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده) - جعفری اندکی برای تزئین - نمک و فلفل به مقدار لازم

 : طرز تهیه

در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید. در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید. همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند. پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید

 : سس آلفردو

درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن 10 دقیقه است

 : مواد لازم

کره یک چهارم پیمانه - خامه یک پیمانه - سیر یک حبه (خرد شده) - جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)- پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم

: طرز تهیه

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید

 

ته چین پاستا

: مواد لازم  پاستا یا فتو چینی: یک بسته - پنیر پیتزا: یک بسته - ماست چکیده: یک پیمانه -زرده تخم مرغ: دو عدد -زعفران: کمی – روغن به میزان لازم – نان یا سیب زمینی جهت ته دیگ مقداری - مایه گوشتی ماکارونی شامل پیاز، روغن، گوشت ، نمک و زردچوبه به مقدار لازم .
 

  : طرز تهیه
ابتدا پاستا را آب پز می کنیم مثل تهیه ماکارونی. تا حدی که نرم شود بعد آبکش می کنیم. سپس ماست ، زرده تخم مرغ ، زعفران رابا هم مخلوط می کنیم و همه پاستاها را با این مایه بخوبی مخلوط می کنیم. سپس ته قابلمه را چرب می کنیم و بعنوان ته دیگ از نان یاسیب زمینی استفاده می کنیم. سپس کمی از مایه گوشتی را روی ته دیگ می ریزیم تا طعم و رنگ ته دیگ را بهتر کند. بعد نیمی از پاستاهای آغشته به مواد ته چین را روی ته دیگ می ریزیم و کمی با دست فشرده می کنیم. سپس نیمی از پنیر پیتزای رنده شده را روی پاستاها می ریزیم و باز هم فشار می دهیم. مجدداً بقیه پاستاها را می ریزیم و دوباره پنیر پیتزا اضافه می کنیم . در انتها همه مایه گوشتی را روی پاستاها می ریزیم. کمی فشرده میکنیم و دوباره پنیر پیتزا روی مایه گوشتی می پاشیم. دقت شود که در تهیه ته چین پاستا، نباید مواد گوشتی را بصورت لایه لایه با پاستا مخلوط کرد بلکه باید همه مواد گوشتی در انتهای کار روی پاستاها ریخته شود

 

پاستا با سس سبزیجات
 :
مواد لازم
پاستا (از هر شکلی )  600 گرم - روغن زیتون 150 میلی گرم - مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری،ریحان و گشنیز) به میزان لازم - مغز گردو 50 گرم - نمک و فلفل به میزان لازم - پنیر چدار رنده شده 50 گرم

طرزتهیه پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید

  

پاستا آلانورما

http://marshal-modern.ir/Archive/2009/11/22/3.jpg
: مواد لازم برای 6 نفر
پاستای کوتاه لوله ای 500 گرم - بادمجان 500 گرم - روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری - پنیر موتزارلا 200 گرم - ریحان تازه حدود 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی - سیر 1 حبه - گوجه فرنگی 1 کیلو - نمک و فلفل به میزان لازم

طرزتهیه : بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.

  با غذا : ترشی مخلوط    http://marshal-modern.ir/Archive/Default.aspx?LinkID=6938

http://marshal-modern.ir/Archive/2009/11/22/t.jpg
 : مواد لازم
بادمجان قلمی - خیار متوسط - هویج - گل کلم - مغز کرفس - پیاز ریز سفید - سیب زمینی ترشی -  = از هر کدام 500 گرم
سیر یک بوته - فلفل سبز قلمی 50 گرم - موسیر خشک 250 گرم - سبزی ترشی(مرزه،ترخان،ریحان،شوید،نعناع،جعفری)=500 گرم
ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری - زردچوبه 2 قاشق مرباخوری - نمک و فلفل و سرکه به میزان لازم


طرز تهیه: ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.هر چند ساعت یک بار آب را عوض کنید سپس در آبکش ریخته تا آب آن برود آنگاه روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کمی خشک شود. بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد کنید؛با کمی سرکه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود؛سپس در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرکه اضافی و تلخی آن برود.بقیه مواد را بشویید،پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد کنید تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لابلای مواد،ادویه و سبزیجات و نمک و زردچوب را بریزید تا ظرف پر شود. مقداری سرکه روی مواد ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بگیرد سپس در آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد - حداقل یک ماه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد