انواع سالاد سالاد زمستانی
ژانویه 25, 2009 روی 6:35 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سالاد
مواد لازم:
یک پیمانه خیارشور خرد شده
یک پیمانه لوبیا چیتی پخته
یک پیمانه سیب زمینی پخته خرد شده
یک پیمانه هویج پخته خرد شده
یک دوم پیمانه لبوی پخته شده ، خرد شده یا با قالب به فرم مشخص درآورده شده
6 برگ کاهو
یک پیمانه سس مایونز
نمک و فلفل به اندازه کافی
یک قاشق سرکه
یک قاشق آبلیموی تازه
طرز تهیه:
همه مواد ( چهار گوش ) خرد شده را با هم مخلوط نموده ، سس مایونز رقیق شده را به آن اضافه کرده و داخل ظرف گودی که در آن کاهوی خرد شده ریخته ایم ، می ریزیم .
برای تزئین ، در وسط ظرف روی سالاد ، زیتون سیاه می گذاریم و دورآن را با برگ جعفری تزئین می کنیم.
نکات تغذیه ای:
این سالاد خوشمزه یک شام کامل است برای افرادی که رژیم لاغری دارند و یک پیش غذای لذیذ برای افراد دیگر و به دلیل دارا بودن حبوبات ، دارای پروتئین بالایی است و فیبر زیاد موجود درآن موجب بهبود وضعیت دستگاه گوارش می شود.
جولای 29, 2008 روی 12:33 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سالاد and tagged: سالاد هندوانه, سالاد پنیر, طرز تهیه سالاد
آشپزی- نان و پنیر و هندوانه یکی از سالمترین و بهترین عصرانهها یا حتی شامهای تابستانی است که شما برای تنوع میتوانید همین ترکیب را به صورت سالاد آماده و با نان یا حتی بدون نان میل کنید.
شیرینی هندوانه در ترکیب با شوری پنیر بسیار دلچسب است. در ضمن با اضافه کردن مغز تخمه آفتابگردان و زیتون، در بافت سالاد نیز تنوع ایجاد میشود. این سالاد در ترکیه بهعنوان یکی از سالاد میوههای سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای 4نفر:
- هندوانه؛ نیم کیلوگرم (بدون پوست)
- پنیر فتا؛ 130 گرم
- مغز تخمه آفتابگردان؛ یک مشت پر
- زیتون ساده؛ 10 تا 15 عدد
روش تهیه:
1 – تخمههای هندوانه را خارج کرده و آنها را به قطعات متوسط مثلثشکل خرد کنید. پنیر فتا را نیز به صورت نگینی خرد کنید. حالا ظرف گودی آماده کرده و هندوانه، پنیر فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زیتون را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
2 – در ظرف را بگذارید و مدت نیمساعت در یخچال قرار دهید سپس با نان میل کنید.
نکته: در صورت امکان، ابتدا هسته زیتونها را بیرون آورده و بعد به بقیه مواد اضافه کنید
جولای 29, 2008 روی 12:29 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سالاد, انواع ماکارونی and tagged: ماکارونی, آشپزی, سالاد, سالاد ماکارونی
مواد لازم:
- ماکارونی طرح دار 300 گرم
- کالباس خلال شده 5/1 پیمانه
- خیارشور خرد شده 2/1 پیمانه
- فلفل سبز دلمه ای 1 عدد متوسط
- نخود سبز پخته 2/1 پیمانه
- سس مایونز 4/3 پیمانه
- آبلیمو 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- در یک قابلمه مناسب آب کافی بریزید. وقتی آب به جوش آمد ماکارونی را در آن بریزید و با یک قاشق نمک و فلفل و کمی زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن بگذارید بپزد تا کاملاً مغز پخته شود. سپس آن را آبکش کرده، زیر آب ولرم بگیرید تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
2- کالباس خلالی، خیارشور خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و نخود سبز پخته را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن ماکارونی را اضافه کنید.
3- مقدار کمی از سس مایونز را کنار بگذارید. بقیه سس را با نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کرده، آن را به سالاد اضافه کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط نمایید. روی سالاد را با سس مایونزی که کنار گذاشته اید بپوشانید و با نخود سبز و حلقه های خیارشور روی آن را تزیین کنید.
جولای 29, 2008 روی 12:26 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سالاد and tagged: سالاد, سالاد سیب زمینی
مواد لازم:
- سوسیس 200 گرم
- سیب زمینی 3 عدد متوسط
- خیارشور 2/1 پیمانه
- پیازچه 2/1 پیمانه
- سس مایونز 2/1 پیمانه
- سرکه 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را بپزید و پوست کنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید.
2- سوسیس را در آب جوش بیندازید تا پخته شود. سپس آن را آبکش کرده، حلقه حلقه ببرید.
3- خیارشور و پیازچه را حلقه حلقه خرد کنید.
4- سرکه و نمک و فلفل را با سس مایونز مخلوط کنید و تمام مواد را داخل سس بریزید و به هم بزنید.
جولای 29, 2008 روی 12:25 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سالاد and tagged: انواع سالاد, سالاد, سالاد پیازچه
مواد لازم:
- سیب زمینی 3 عدد متوسط
- پیازچه ساطوری شده 5/1 پیمانه
- سس مایونز 4/3 پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
* طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را بشویید و به آن آنقدر آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها را بگیرد پس از آن که سیب زمینی پخت، پوست آن را گرفته از رنده ریز رد کنید.
2- پیازچه را پاک کنید طوریکه قسمتهای سبز نازک آن بماند. سپس آن را بشویید و پس از آبکش کردن آن را ریز ساطوری کنید و به سیب زمینی رنده شده اضافه نمایید.
3- مقدار کمی از سس مایونز را کنار بگذارید. باقیمانده آن را با نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کرده، روی سالاد بریزید. سالاد را در دیس کشیده روی آن باقیمانده سس مایونز را بمالید و با پیازچه آن را تزیین نمایید.
جولای 28, 2008 روی 3:08 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سالاد and tagged: آشپزی, انواع سالاد, سالاد, سالاد الویه
مواد لازم:
- مرغ نصف یک سینه کامل
- تخم مرغ 2 عدد
- سیب زمینی 3 عدد متوسط
- نخود سبز پخته 2/1 پیمانه
- پیاز 1 عدد متوسط
- هویج 1 عدد متوسط
- خیارشور خرد شده 2/1 پیمانه
- سس مایونز 1 پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آبلیمو 3 یا 4 قاشق غذاخوری
* طرز تهیه:
1- مرغ را با یک عدد پیاز درسته و هویج و نمک و فلفل بگذارید بپزد تا آب آن به خوردش برود. سپس گوشت مرغ را ریشه کرده و هویج را هم نگینی خرد کنید.
2- تخم مرغ و سیب زمینی را جداگانه بپزید. سیب زمینی ها را از رنده رد کرده به صورت نگینی خرد نمایید. تخم مرغ را هم از رنده رد کنید.
3- خیارشور را خرد کنید.
4- در یک ظرف مناسب، هویج، سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور و نخودفرنگی را با هم مخلوط کنید.
5- مقدار کمی از سس مایونز را کنار بگذارید. باقیمانده آن را با نمک و فلفل و آبلیمو هم بزنید و آن را روی سالاد بریزید و مواد سالاد را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. سالاد را در ظرف مناسب قرار دهید و روی آن را با باقیمانده سس مایونز بپوشانید و با حلقه های خیارشور، هویج فرنگی و نخود سبز تزیین کنید و آن را برای مدتی در یخچال بگذارید تا ظاهرش زیباتر شود.
نکته: سالاد الویه را با کالباس هم می توان تهیه کرد. در این صورت بجای مرغ از 5/1 پیمانه کالباس خرد شده استفاده کنید.