آرشیو برای انواع سوپ
نخودسبز: 250 گرم
هویج: سه عدد
سیبزمینی: سه عدد
پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ: دو عدد
جعفری ساطوری شده: پنج قاشق سوپخوری
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اکتبر 31, 2009 روی 7:03 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ and tagged: آشپزی, انواع سوپ, اشپزی, سوپ, سوپ گوشواره, طرز تهیه سوپ
مواد لازم :
نخود : 1 لیوان
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
قلم گوساله : 1 عدد کوچک
جعفری و گشنیز : به مقدار لازم
پیاز : 1 عدد
ماکارانی گوش ماهی : به مقدار لازم
رب ونمک وفلفل : به مقدار لازم
سیر کوبیده شده : 5 حبه
سرکه سفید : 1 لیوان
آرد : 1 قاشق غذاخوری
آب گوجهفرنگی: دو لیوان
آب مرغ: سه لیوان
آرد: چهار قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
نان تست: در صورت تمایل
طـرز تهیـه:
آگوست 31, 2009 روی 6:10 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ and tagged: آشپزی, اشپزی, سوپ, سوپ عدس, سوپ عدس و پاستا, طرز تهیه سوپ
سوپ عدس و پاستا
مواد لازم برای چهار نفر:
عدس سه چهارم پیمانه
سیر با پوست سه حبه
آب چهار پیمانه
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
کره دو قاشق غذاخوری
پیاز، ریز خرد شده یک عدد
کرفس، ریز خرد شده دو ساقه
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
عصاره سبزیهای حل شده در آب 7 پیمانه
ریحان، جعفری خرد شده به میزان لازم
پاستای ریز 50 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یک حبه سیر را با پهنای کارد آشپزخانه له کنید و به همراه عدس در قابلمه آب بریزید تا 20 دقیقه بجوشد و بپزد. سپس آن را آبکشی کنید و سیر را بردارید. روی عدس آب سرد بریزید.
سپس دو قاشق غذاخوری روغن را با نصف کره در قابلمه حرارت دهید و پیاز و کرفس را پنج دقیقه در آن تفت دهید.
آنگاه بقیه سیرها را له کنید و به همراه بقیه روغن زیتون در قابلمه بریزید. رب گوجه و عدس را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. سپس سبزیهای خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سی دقیقه بجوشد، بعضی مواقع آن را هم بزنید.
در پایان حرارت را زیاد کرده و پاستا را به آن اضافه کنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید. وقتی پاستا پخت، بقیه کره را به سوپ اضافه کنید و اگر لازم بود باز هم نمک و فلفل بریزید. سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با سبزیها تزئین کنید.
آگوست 31, 2009 روی 6:05 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ and tagged: آشپزی, اشپزی, خوراک سوپ, سوپ, سوپ بلال, طرز تهیه سوپ
مواد لازم:
بلال دانه شده نیم کیلو
جعفری چند برگ
کرفس چند برگ
پیاز ریز شده یک عدد
آرد دو قاشق سوپخوری
آب و شیر نیم لیتر
خامه دو قاشق سوپخوری
نمک دو قاشق مرباخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بلال، کرفس، جعفری و پیاز را با آب، نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت میپزیم. سپس آن را از صافی رد میکنیم. آرد را با شیر مخلوط میکنیم و به آن اضافه میکنیم، سپس خامه را در داخل آن میریزیم و همه آنها را روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید. سپس آن را در سوپخوری ریخته و چند برگ جعفری زوی آن میریزیم.
اکتبر 4, 2008 روی 4:11 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ
مواد لازم:
- نخود فرنگی 1 پیمانه
- هویج 1 عدد متوسط
- آب گوشت یا آب مرغ 2 پیمانه
- کره 25 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- هویج را نگینی خرد کرده و همراه با نخود سبز بگذارید بپزد.
2- پیاز را از رنده درشت رد کرده، آن را با کره و روغن سرخ کنید. سپس آرد را اضافه کرده آن را تفت دهید. پس از آن، آب گوشت (آب مرغ) را همراه مقداری آب به تدریج روی آرد بریزید و آن را هم بزنید تا آب گوشت بجوشد سپس به آن هویج و نخود فرنگی پخته شده را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا سوپ بپزد و غلیظ شود به سوپ نمک و فلفل زده در صورت تمایل با آبلیمو آن را میل کنید.
اکتبر 4, 2008 روی 4:11 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ
مواد لازم:
- آب گوشت (آب مرغ) 2 پیمانه
- لبو 2 عدد متوسط
- آرد سفید 25 گرم
- آبغوره یا سرکه به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- لبو را پوست بگیرید و آن را از رندۀ ریز رد کنید.
2- آرد را در کره سرخ کنید. آب گوشت را (همراه مقداری دیگر آب) رویش بریزید. وقتی که جوش آمد لبوی پوره شده را در آن بریزید و بجوشانید تا لبو بپزد. این سوپ چون شیرین می شود باید به آن ترشی زد. برای این منظور از سرکه یا آبغوره استفاده کنید. این سوپ بسیار خوشرنگ می شود.
اکتبر 4, 2008 روی 4:10 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- ماکارونی طرح دار 5/1 پیمانه
- پیاز 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نعناء خشک 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن سرخ کنید، به آن کمی زردچوبه بزنید.
2- گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط کنید و به آن کمی دارچین زده، آن را به صورت کوفته ریزه در آورید و به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و آن را تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و به روغن بیفتد. سپس رب را اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید.
3- به مواد فوق مقداری آب اضافه کنید. پس از آن که آب به جوش آمد، به آن ماکارونی و نمک وفلفل را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا ماکارونی کاملاً مغز پخته شود و سوپ جا بیفتد.
4- سوپ را در ظرف سوپخوری کشیده و روی آن را با نعناع داغ تزیین کنید.
5- در صورت تمایل، می توانید کمی آبلیمو به عنوان چاشنی به سوپ اضافه کنید
اکتبر 4, 2008 روی 4:09 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ
مواد لازم:
- گندم 1 پیمانه
- استخوان دنده 250 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- کره 25 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- گندم پوست گرفته را پاک کنید و با استخوان دنده، همراه یک پیاز آن را باز کنید. به آن نمک بزنید و بگذارید سه چهار ساعت گندم با استخوان دنده بجوشد و بپزد. سپس استخوانهای دنده را جدا کنید و گوشت آن را همراه با گندم با گوشتکوب بکوبید. به آن نمک و فلفل زده جعفری را اضافه کنید. پس از آن که جعفری پخت، کره را داخل آن ریخته پس از یکی دو جوش وقتی سوپ غلیظ و جا افتاده شد آن را از روی حرارت بردارید.
سپتامبر 29, 2008 روی 3:56 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع سوپ
مواد لازم:
- کدو 2 عدد متوسط
- آب گوشت یا آب مرغ 2 پیمانه
- کره 25 گرم
- سیر 2 پر
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد متوسط
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- کدو را پوست کرده و از رنده درشت رد کنید.
2- پیاز را از رنده درشت رد کرده، آن را با کره و روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس کدو را اضافه کنید. و در روغن سرخ نمایید. سیر رنده شده را به کدو اضافه کرده، به آن کمی زردچوبه بزنید. سپس آرد را داخل روغن بریزید و آن را سرخ کنید آب گوشت را به تدریج روی مواد ریخته، آن را هم بزنید تا جوش بیاید. جعفری را هم اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم سوپ بپزد و غلیظ شود. به آن نمک و فلفل زده با آبلیمو یا ماست آن را میل کنید.