پخت انواع آش
برای دیدن روش پخت روی ادامه مطلب کلیک کن
مارس 8, 2009 روی 3:58 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع آش
گوشت سر دست 500 گرم * گندم 2 پیمانه * برنج ½ پیمانه * عدس 1 پیمانه * باقلا زرد ½ پیمانه * نخود درشت 1 پیمانه * زرد چوبه 1 قاشق غذاخوری پر * نمک 1 قاشق غذاخوری *
گندم و برنج را از شب قبل خیس می کنیم. حبوبات را جداگانه پاک کرده و خیس می کنیم. گندم و برنج خیس شده از قبل را با زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا لعاب بیاندازد.
نخود و گوشت را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد. گوشت را از استخوان جدا کرده و می کوبیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.
عدس و باقلا را نیز پخته و به مواد بالا اضافه می کنیم . مرتب مواد را هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند . مقداری روغن به ان اضافه می کنیم در آخر هم نمک و فلفل را می افزائیم. سپس آش را در ظرف ریخته و با روغن و فلفل قرمز روی آن را تزئین می کنیم.
ژانویه 26, 2009 روی 5:47 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع آش
مواد لازم:
سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) : نیم کیلو
نخود و لوبیا و عدس (مجموعاً به تساوی): نیم کیلو
برنج : 100 گرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلو
پیاز: 5 عدد
نمک و فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و صبح آب آن را عوض کرده و حبوبات را بگذارید تا نیم پز شود، بهتر است که در حین پختن چندبار آب آن را عوض کنید تا حبوبات سبک شود، عدس را نیز جدا نمی پز کنید و روی آن را یکبار آب بگردانید تا سیاهی آب عدس از عدسها برود.
گوشت را با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد، کمی که پخت گوشت را از آب خارج کنید و خوب بکوبید تا کاملا نرم و له شود سپس گوشت را به آب گوشت اضافه کرده و حبوبات و سه عدد پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد.
حالا برنج را می شوئیم و به آش اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد، سبزیجات را خرد کرده داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیفتد.
آش شله قلمکار بهتر هست که روی حرارت ملایم و در مدت زیاد، کم کم بپزد تا خوب جا بیفتد.
در انتهای طبخ نمک و فلفل را هم به آش اضافه می کنیم، آش شله قلمکار معمولاً تند مزه هست.
جولای 28, 2008 روی 2:37 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع آش and tagged: آش, آش آبغوره, آشپزی, خوراک آش, غذای ایرانی
مواد لازم (برای 4 نفر)
- لوبیا چیتی یا قرمز نصف پیمانه
- عدس نصف پیمانه
- برنج نصف پیمانه
- سبزی آش 5/0 کیلو
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- رب یک قاشق غذاخوری
- نعناء خشک یک قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبغوره
* طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.
3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.
4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.