دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی مدرن

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی مدرن

روش پخت انواع ساندویج ها

                                روش پخت انواع ساندویج ها

 

 

                             Heart_Pizza 

                  

                 برای دیدن روش پخت روی ادامه مطلب کلیک کن

پیتزا قلب

Heart_Pizza

مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد سفید : 5 لیوان
روغن مایع : 2/1 لیوان
آب : 2 لیوان
خمیرفوری : 2 قاشق غذاخوری
شیرخشک : 4 قاشق غذاخوری
شکر : 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : 2/1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق غذاخوری
 

مواد لازم برای روی پیتزا :
سس کچاپ
پودر سیر
پودر آویشن
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه سبز
زیتون سیاه خرد شده
پنیرپیتزای رنده شده
قارچ خرد شده

طرز تهیه  :

ادامه مطلب »

ماکارونی با پنیـر پیتـزا

ماکارونی با پنیـر پیتـزا

ماکارونی با پنیـر پیتـزا

مواد لازم برای 4 نفر

ماکارونی نازک: یک بسته 

 گوشت چرخکرده: 250 گرم

 پیاز متوسط: یک عدد

 رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

روغن زیتون: دو قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا: 50 گرم رنده شده

طرز تهیه:

شاید به خودتان بگویید ماکارونی را که خیلیها بلدند درست کنند. چرا دستور طبخ آن را دادهاید، در پاسخ باید بگویم که ماکارونی غذای راحتی است، اما گاهی اوقات چاشنی آن خوشمزه نمیشود از خودتان میپرسید که چرا ماکارونی که در رستورانها به خصوص رستورانهای ایتالیایی میخوریم آنقدر خوشمزه است، به این دلیل که چاشنی آن بادقت خاصی درست میشود، حال طرز تهیه این ماکارونی را بخوانید…

ابتدا پیاز را با رنده ریز، رنده میکنیم سپس آن را در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، بعد گوشت را داخل پیاز میریزیم و هم میزنیم تا گوشت هم سرخ شود. پس از این مراحل زردچوبه، ربگوجهفرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه و هم میزنیم و کمی آب روی مواد میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد، دقت کنید که خوشمزگی چاشنی ماکارونی به این نکته است که گوشت چرخکرده آن باید بدون چربی باشد، مزه چربی است که مایه گوشت ماکارونی را پس از پخت خوشطعم نمیکند سپس همان طور که میدانید داخل ظرف حاوی آب جوش، به همراه نمک و روغن ماکارونیها را میریزیم و پس از ده دقیقه ماکارونی را آبکش میکنیم، خیلی از شماها عادت دارید که پس از آبکشی، ماکارونی و مایه گوشت را داخل قابلمه میریزید و نیم ساعت روی حرارت میگذارید تا ملایم دم بکشد، همین مسئله باعث میشود که ماکارونی پس از پختن خوشمزه نشود، بهترین روش این است که این کار را انجام ندهید بلکه ماکارونی را پس از آبکشی زیر شیر آب گرم داخل آبکش قرار داده، سپس آن را در قابلمه بریزید و کمی به آن روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)، روغن زیتون (دو قاشق غذاخوری) و پودر سیر (یک قاشق چایخوری)، زردچوبه (نصف قاشق چایخوری) اضافه کنید و هم بزنید همین طور که ماکارونی را با قاشقهای مخصوص هم میزنید، شعله هم روشن باشد (در حدود دو دقیقه) سپس ماکارونی را به میل خود در دیس یا بشقاب بکشید…. و روی آن مایه گوشت را که باید حتما داغ باشد بریزید. پس از این مرحله اگر دوست داشتید پنیر پیتزای رنده شده را مانند تصویر، روی گوشت بریزید. حال ماکارونی خوشمزه شما آماده است، البته فکر نکنید که این ماکارونی مزه زیاد سیر را به خود خواهد گرفت بلکه تنها کمی چاشنی سیر را با خود به همراه دارد.

 

رولت پیتزا

d8b1d988d984d8aa-d9bedb8cd8aad8b2d8a7

مواد لازم:شکر   1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر  1 قاشق مرباخوری
آب ولرم 1/4لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
نمک  1 قاشق مرباخوری
روغن مایع  2 قاشق غذاخوری

 


مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:


روغن  1 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده 1 حبه
آب گوجه فرنگی غلیظ شده  1/2 لیوان
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک  1 قاشق مرباخوری

 


مواد لازم برای روی پیتزا:
پیاز ریز خرد شده  1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده  نصف عدد
پنیر موتزارلا رنده شده  1/2لیوان
کالباس ریز خرد شده 40 گرم

 


طرز تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم. روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.

 


طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.طرز تهیه مواد رویه:همه مواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم.

پیتـزا سبـزیـجات

این درست که می‌گوییم پیتزا از جمله غذاهای فست‌فود است و خوردنش انسان را حسابی چاق می‌کند، اما بچه‌ها پیتزا را خیلی دوست دارند پس چه بهتر که خودمان در منزل برای آنان پیتزای سبزیجات درست کنیم. ضمن اینکه شما می‌توانید در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا را هم به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای این پیتزا را به سلیقه خودتان باید اضافه کنید، یعنی اگر می‌خواهید ارتفاع پیتزای شما بیشتر باشد، مواد بیشتر و بالعکس، اگر می‌خواهید ارتفاع کمتر شود، مواد کمتری باید روی خمیر پیتزا بریزید.

به طور حتم، بارها پیتزا درست کرده‌اید، پس بهتر است خمیر آماده تهیه یا از پیتزافروشی‌ها تهیه کنید. ghaza

برای طبخ، ابتدا خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص فر بگذارید و از این مواد روی پیتزا استفاده کنید: قارچ، فلفل سبز، پیاز ریز شده، گوجه‌فرنگی حلقه شده، زیتون کنسروی، کنسرو ذرت و درصورت تمایل اگر فرزندان چاق ندارید، کمی کالباس یا ژامبون مرغوب را روی خمیر بپاشید، سپس سس گوجه‌فرنگی هم به آن اضافه کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و داخل فر بگذارید پس از ده دقیقه پیتزای شما آماده است، پس از اینکه پیتزا آماده شد، می‌توانید در صورت تمایل مقداری پودرسیر و پودر آویشن روی پیتزا بریزید و میل کنید.

پیتزای سبزیجات با فیبر بالا

این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):
آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم)
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم)
شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم)
نمک یک چهارم قاشق چای خوری

 

 

مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:
کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد
قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم)
کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم)
گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط
پیاز خلال شده 1 عدد متوسط
سیر خلال شده 1 حبه
سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری
پنیر گودای رنده شده 50 گرم
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن 1 قاشق چای خوری
ریحان تازه برای تزیین مقداری

 

 

روش تهیه ی خمیر پیتزا:
- کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.

- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.

 
طرز تهیه ی پیتزا:
- روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید.

- خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.

- پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.

- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.

- سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.

- گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.

- نمک و فلفل را اضافه نمایید.

- دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.

- سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.

- پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.

پیتزا گوشت

مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 150 گرم
- خمیر پیتزا 5/0 کیلو
- قارچ 1 پیمانه
- پنیر پیتزا 200 گرم
- فلفل دلمه ای 1 عدد بزرگ
- سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- کره 25 گرم
- پیاز 2 عدد متوسط
- گوجه فرنگی 3 عدد متوسط

* طرز تهیه:
1- گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
2- پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ نمایید. کمی زردچوبه به آن بزنید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
3- پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را خرد کنید.
4- قارچ را تمیز کرده، بشویید و آنها را خرد کرده، با کره سرخ نمایید.
5- فلفل دلمه ای را بشویید. آن را برش بزنید و دانه های سفید داخل آن را خارج کرده، به صورت نگینی خرد کنید.
6- خمیر پیتزا را به قطر 5/0 سانتی متر و به شکل ظرف، به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید. ته و اطراف ظرف را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید و خمیر داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.
7- به ترتیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید. پس از آن، پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید.
8- فر را تا درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. سپس ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی شود.
نکته: به عنوان ادویه از آویشن می توانید استفاده کنید.

پیتزا قارچ

مواد لازم:
- قارچ شسته و خرد شده 2 پیمانه
- کره 40 گرم
- پنیر مخصوص پیتزا 200 گرم
- سس گوجه فرنگی تند 3 یا 4 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- خمیر پیتزا 5/0 کیلو

* طرز تهیه:
1- خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی متر و به شکل ظرف به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید. ظرف پیتزا را چرب کنید و به سطح آن کمی آرد بپاشید و خمیر پیتزا را داخل ظرف بیندازید.
2- سس گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید، بگونه ای که سطح خمیر با سس گوجه فرنگی پوشیده شود.
3- قارچ را تمیز کرده، بشویید و به طور عمودی برش زده و با کره سرخ کنید.
4- قارچ را روی خمیر بریزید. طوری که در تمام سطح پیتزا پخش شود. سپس فلفل دلمه ای را که به صورت نگینی خرد کرده اید روی آن بریزید، بعد پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.
5- فر را در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجۀ سانتیگراد)گرم کنید، و ظرف را در کف فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت یک ربع تا 20 دقیقه بگذارید بماند تا روی آن کمی طلایی شود.
نکته: به عنوان ادویه از پودر آویشن خشک استفاده کنید.

دستور خمیر پیتزا

مواد لازم:
- شیر یک پیمانه
- بگین پودر 1 قاشق مرباخوری
- روغن آبکرده 2/1 پیمانه
- آرد 5/2 تا 3 پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری

* طرز تهیه:
1- بگین پودر و نمک را در شیر حل کنید. سپس روغن را به آن افزوده آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به حدی خمیر شود که به دست نچسبد. البته دقت کنید خمیر زیاد سفت نشود.
2- خمیر را به مدت 1 الی 2 ساعت کنار بگذارید تا ور بیاید. این مقدار خمیر برای تهیه نیم کیلو خمیر پیتزا کافی است.

پیتزا قارچ

مواد لازم:
- قارچ شسته و خرد شده 2 پیمانه
- کره 40 گرم
- پنیر مخصوص پیتزا 200 گرم
- سس گوجه فرنگی تند 3 یا 4 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- خمیر پیتزا 5/0 کیلو

* طرز تهیه:
1- خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی متر و به شکل ظرف به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید. ظرف پیتزا را چرب کنید و به سطح آن کمی آرد بپاشید و خمیر پیتزا را داخل ظرف بیندازید.
2- سس گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید، بگونه ای که سطح خمیر با سس گوجه فرنگی پوشیده شود.
3- قارچ را تمیز کرده، بشویید و به طور عمودی برش زده و با کره سرخ کنید.
4- قارچ را روی خمیر بریزید. طوری که در تمام سطح پیتزا پخش شود. سپس فلفل دلمه ای را که به صورت نگینی خرد کرده اید روی آن بریزید، بعد پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.
5- فر را در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجۀ سانتیگراد)گرم کنید، و ظرف را در کف فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت یک ربع تا 20 دقیقه بگذارید بماند تا روی آن کمی طلایی شود.
نکته: به عنوان ادویه از پودر آویشن خشک استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد