دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی مدرن

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی

دانلود(تم.بازی.نرم افزار.آهنگ.عکس باحال..)موبایل و رایانه .آشپزی مدرن

کباب کوبیده

 

                روش پخت کباب کوبیده نگین‌دار

 

 

2 

 

 

برای دیدن روش پخت روی ادامه مطلب کلیک کن

کباب کوبیده نگین‌دار

2

مواد لازم برای پنج نفر

گوشت چرخ شده: یک کیلو

پیاز رنده شده متوسط: دو عدد

جوش شیرین و نمک: یک قاشق مرباخوری

تخم‌مرغ: دو عدد

جوجه‌کباب: یک کیلو (گوشت مرغ را باید یک شب داخل آب زعفران و آبلیمو بخوابانید)

طرز تهیه:

گوشت را دوبار چرخ کنید، سپس پیاز رنده شده و تخم‌مرغ‌ها را با آن مخلوط کنید و بعد دستتان را در آب گرم زده سپس مخلوط را نیم ساعت خوب مالش دهید تا گوشت جذب شود، در این هنگام باید نمک و جوش شیرین را هم اضافه کنید، حالا گوشت کبابی شما آماده است و باید به سیخ بکشید، برای این مرحله ابتدا باید سیخ‌ها را تر کنید و جوجه‌ها را به آن بکشید و روی شعله بگذارید تا جوجه‌ها نیم‌پز شود، پس از اینکه نیم‌پز شد، می‌گذارید سیخ‌ها خنک شود، پس از 20 دقیقه مانند تصویر گوشت‌ها را به اطراف جوجه (زیر سیخ و دو طرف سیخ) می‌کشید و بر روی آتش زیاد می‌گذارید و کباب می‌کنید. کباب نگین‌دار کوبیده شده آماده خوردن است، بخورید و لذت ببرید.

کتلت گوشت

 

مواد لازم برای 4 نفر:

- گوشت چرخ‌کرده؛ 450 گرم
- گشنیز خردشده؛ یک‌ونیم قاشق سوپ‌خوری
- خمیر داخل یک عدد نان فانتزی بزرگ؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- سیر؛ 5 حبه (ریز رنده شود)
- پیاز؛ یک عدد (رنده شود)
- آب 2 عدد لیموترش
- پودر فلفل قرمز؛ یک قاشق چای‌خوری
- پودر کاری؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- رب گوجه‌فرنگی؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- تخم‌مرغ؛ یک عدد
- دارچین و زردچوبه؛ (هرکدام، نوک قاشق چای‌خوری)
- روغن؛ مقداری برای سرخ‌کردن
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم

روش پخت:

1 – یک کاسه متوسط آماده کنید و گوشت چرخ‌کرده را همراه گشنیز، خمیر خشک و خردشده نان، پیاز، سیر، آب لیموترش، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها در آن بریزید و مواد را خوب ورز دهید. سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ را در کاسه کوچکی باهم مخلوط کرده، به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: اگر احساس کردید که مایه کتلت چسبندگی کافی را ندارد، کمی خمیر خشک نان به آن اضافه کنید.

2 – تابه نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز بگذارید تا داغ شود. حالا دست‌تان را نمدار کرده، مقداری از مایه کتلت را در کف دست به شکل دایره تبدیل کنید و در روغن قرار دهید. پس از اینکه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو کنید.
زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: 8 دقیقه
زمان لازم برای پخت کتلت: 10 دقیقه

کباب گیاهی

مواد لازم برای 8 نفر:
ذرت کوچک 8 عدد
کدو سبز 125 گرم
قارچ 450 گرم
پیاز ریز 8 عدد
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری (45 میلی لیتر)
آب لیمو 3 قاشق سوپ خوری (45 میلی لیتر)

 

 

مواد لازم برای سس:
روغن مایع سرخ کردنی 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده 225 گرم
بادام زمینی بی نمک 125 گرم بادام
آب 150 میلی لیتر
سس سویا 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
سس فلفل تند چند قطره

 

 

طرز تهیه:
کدوها را به ضخامت 5/2 سانتی متر خرد کنید و با بقیه ی سبزیجات روی سیخ بکشید. روغن و آب لیمو را روی آن بمالید و بر روی منقل یا در کباب پزی که از قبل گرم شده، حدود 10 دقیقه بپزید.

2 یا 3 بار آن را برگردانید و روغن و آب لیمو روی آن بمالید. پس از آماده شدن با سس تهیه شده آن را سرو نمایید.

 
طرز تهیه سس:
برای تهیه ی سس، روغن را گرم کنید. پیاز و قارچ را به مدت 8 دقیقه در آن سرخ نمایید و گاهی هم بزنید. آن گاه به مدت 30 ثانیه در مخلوط کن، مخلوط نمایید.

بادام زمینی را بیفزایید و به مدت 30 ثانیه دیگر مخلوط کنید تا کاملاً نرم شود. سپس آب، سس سویا و سس فلفل را به آن اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

بگذارید سس به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
تبیان

کتلت

مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- سیب زمینی 1 عدد متوسط
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- سیر 1 پر
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
2- سیب زمینی را شسته، با مقدار کافی آب بگذارید بپزد. سپس آن را از رنده ریز رد کرده، به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
3- تخم مرغ، آرد نخودچی و سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مایه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آنها را کاملاً با هم مخلوط نمایید.
4- مقدار کافی روغن در تابه بریزید و آن را کاملاً داغ کنید. از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بزرگ برداشته و با دست آن را فرم دهید. و برای آن که کتلت به دستتان نچسبد، گاهی دست خود را با آب تر کنید. سعی کنید کتلت ضخیم نشود. آنگاه آن را در روغن انداخته دو طرفش را سرخ کنید.
نکته: در صورت تمایل می توانید کمی آرد سوخاری به کتلت اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند.

کباب قاشقی

مواد لازم:
- سیب زمینی 2 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک و فلفل به مقدار کافی

* طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها شسته، پوست کرده و از رنده ریز رد کنید.
2- تخم مرغها را در ظرفی شکسته، آن را کاملاً هم بزنید و همراه با نمک و فلفل به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
3- مقدار کافی روغن در تابه ای بریزید. از مایه کباب با یک قاشق برداشته، در روغن کاملاً داغ بریزید. پس از آن که یک طرفش سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
نکته: دقت کنید مایه کباب شل نشود. در این صورت کباب شما فرم زیبا و طعم خوشمزه ای نخواهد داشت.

کباب سیب زمینی

مواد لازم:
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را شسته، روی آن آنقدر آب بریزید تا روی سیب زمینی را بگیرد و سیب زمینی کاملاً بپزد. آنها را پوست کنده و از رنده ریز رد کنید.
2- تخم مرغ را در ظرفی شکسته، آن را خوب هم بزنید و سیب زمینی پخته شده را به آن اضافه کرده، به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
3- در تابه ای مقدار کافی روغن بریزید، وقتی روغن کاملاً داغ شد، از مایه کباب به اندازه یک نارنگی برداشته، آن را با دست فرم دهید بگونه ای که تا حد ممکن نازک شود. سپس آن را در روغن گذاشته، دو طرفش را سرخ کنید.

کباب دیگی

مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آبغوره یا آبلیمو به مقدار دلخواه
- گوجه فرنگی (در صورت تمایل) 2 عدد متوسط

* طرز تهیه:
گشوت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل کاملاً مخلوط کنید و خوب مالش دهید. سپس آن را در ته تابه ای با گنجایش مناسب پخش کنید. در صورت تمایل روی آن گوجه فرنگی ورقه شده قرار دهید. درِ تابه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. به عنوان چاشنی در اواخر طبخ آبلیمو یا آبغوره را به گوشت اضافه کنید

کباب حسینی

مواد لازم:
- گوشت راسته 250 گرم
یا مغز ران گوساله یا گوسفند
- پیاز ریز سفید 150 گرم
- دنبه (یا کره 50 گرم) 100 گرم
- فلفل سبز دلمه ای 2 یا 3 عدد
- گوجه فرنگی 3 یا 4 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- گوشت را به قطعاتی به طول 3 سانتیمتر و قطر 2 سانتیمتر ببرید.
2- سیخ های کوچک چوبی را که از درخت انار تهیه می شود و یا نوع فلزی آن که زنگ نمی زند را تهیه کنید. (در بازار این نوع سیخها به فروش می رسد.)
3- به ترتیب یک قطعه گوشت، یک قطعه دنبه، و یک پیاز کوجک و یک قطعه فلفل سبز دلمه ای به سیخ بکشید تا آنجا که سیخها پر شوند.
4- ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد، یک ردیف گوجه فرنگی ورقه ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده بچینید و یک ردیف از سیخهای کباب را روی آن بچینید و به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند. در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود و گوشت بپزد. (اگر گوشت نپخت، کمی آب به ظرف اضافه کنید.)
5- در اواخر طبخ به کبابها نمک بزنید. وقتی کباب آماده شد باید به هیچ وجه آب نداشته باشد. کبابها را با همان سیخ در دیس چیده، اطراف آن را با حلقه های پیاز و جعفری تزیین کنید.
نکته: در صورت مصرف کره، آن را قطعه ققطعه کرده، لابلای سیخهای کباب بچینید و اگر پیاز ریز سفید در دسترس نبود از پیاز درشت چهار قاچ شده استفاده کنید.

کباب کوبیده

مواد لازم:
- گوشت قسمت سردست چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل و سماق به مقدار لازم

 

* طرز تهیه:
1- پیاز را از رنده ریز رد کنید و آب آن را بگیرید.
2- گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا گوشت کاملاً چسبندگی پیدا کند.
3- دست مرطوب کرده و از مایه گوشت برداشته و به سیخ بکشید و با انگشت کمی فشار دهید تا گوشت به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود.
4- آتش کاملاً گرفته شده در منقل را صاف کنید و سیخها را روی آتش بچینید و فوری آتش را باد بزنید تا گوشت خودش را به سیخ بگیرد و نریزد. دیگر آتش را باد نزنید، تا مغز کبابها پخته شود.
5- در صورت تمایل 2 یا 3 عدد گوجه فرنگی را بشویید و آنها را به سیخ بکشید و روی آتش کبابی بگذارید.
6- کبابها را در دیس قرار دهید و روی آنها سماق بپاشید و اطراف آن را با گوجه فرنگی کبابی و حلقه های پیاز و جعفری تزیین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد