روش پخت انواع ساندویچ
برای دیدن آرشیو روی ادامه مطلب کلیک کنید
مواد لازم برای چهار نفر
فیلهمرغ: چهار عدد
فلفل سبز دلمهای خرد شده: یک عدد
قارچ: یک فنجان
پیاز: یک فنجان
پنیر پیتزا: چهار ورق
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را میپزید و فیله آن را جدا میکنید و با یک چاقوی تیز آن را ورقه ورقه کرده، از طرفی پیاز را سرخ کرده تا طلایی شود، پس از اینکه طلایی شد، شعله را کم کرده و فیلههای مرغ را داخل ماهیتابه ریخته تا با پیاز تفت بخورد، سپس فلفل دلمهای خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل ماهیتابه میریزیم و هم میزنیم تا یک دست سرخ شود، زمانی که مرغ سرخ شد، حالا زمان آن رسیده که قارچها را اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در صورت تمایل میتوانید دو قاشق غذاخوری آبلیمو هم اضافه کنید، حالا مخلوط ساندویچ شما آماده است، آنها را داخل نان ساندویچی بریزید، پس از این مرحله ورقههای پنیر پیتزا را روی بخار، بگذارید سپس به ساندویچتان اضافه کنید، این ساندویچ بسیار خوشمزه و مقوی است.
نوامبر 8, 2008 روی 6:09 ب.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ
مواد لازم:
نخود خیس شده =250 گرم
پیاز =یک عدد بزرگ
سیر= 3 حبه
رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز =1 عدد کوچک
ادویه کار ی=2 قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
نکات مهم :
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
3- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد .
4- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.
اکتبر 27, 2008 روی 7:59 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
خردل 1 قاشق مرباخوری
فلفل سبز نرم شده 1 عدد
کاهو به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.سپس به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را در کمی روغن که در ماهیتابه ریخته ایم سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.همبرگرهای سرخ شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.
اکتبر 27, 2008 روی 7:59 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ
مواد لازم :
قارچ درشت یا معمولی نیم کیلو
خامه 2 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 100 گرم
فلفل به مقدار لازم
آرد سوخاری 1 لیوان
پنیر پیتزای رنده شده 2 قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه :
پایه های سفت قارچ را کوتاه می کنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمک زده و در آرد می غلتانیم.
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم.
آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.
روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم.
قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند.
سپس چیپس های قارچ(قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود .
اکتبر 27, 2008 روی 7:58 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 150 گرم
- قارچ 150 گرم
- نان همبرگر 2 عدد
- کاهو 2 یا 3 برگ
- پیاز 1 عدد متوسط
- سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
- سیر 3 پر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
* طرز تهیه:
1- قارچها را شسته آنها را ریز خرد کنید (می توانید قارچها را چرخ کنید) قارچ خرد شده را با گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده کاملاً مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل زده آن را ورز دهید تا مواد به هم چسبندگی پیدا کند. سپس آن را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید. و هر قسمت را در دست گرد و منظم کرده، در تابه چدنی با کمی روغن آن را سرخ کنید و پس از سرخ شدن یک طرف آن را وارونه کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. دقت کنید که همزمان دو همبرگر را داخل تابه نیندازید.
2- کمی از خمیر داخل نان همبرگر را خالی کنید. همبرگر را داخل آن گذاشته، کاهوی خرد شده آغشته به سس مایونز را همراه گوجه فرنگی چهار قاچ شده روی همبرگر قرار دهید.
اکتبر 17, 2008 روی 7:07 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ
مواد لازم:
- همبرگر (مرغ برگر) 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
- خیارشور 3 عدد
- کاهو 2 یا 3 برگ
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- نان همبرگر 2 عدد
* طرز تهیه:
1- دو طرف همبرگر (مرغ برگر) را در روغن داغ سرخ کنید.
2- کمی از خمیر داخل نان همبرگر را در آورده، داخل آن را به ترتیب با همبرگر (مرغ برگر) و یک ردیف گوجه فرنگی (چهار قاچ شده) و خیارشور (که از طول 2 برش زده اید) و کاهوی خرد شدۀ مخلوط با سس مایونز پر کنید.
اکتبر 17, 2008 روی 7:07 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ and tagged: آشپزی, اشپزی
مواد لازم:
- مرغ نصف سینه
- زعفران کمی
- پیاز 1 عدد متوسط
- خیارشور 3 عدد
- نان لواش چند برش
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- کره 40 گرم
* طرز تهیه:
1- مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و یک لیوان آب و مقدار کافی نمک و فلفل و کمی زردچوبه بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا آب آن تمام شود. سپس آن را ریش ریش کنید.
2- در یک تابه کره بریزید. به آن مرغ و زعفران را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3- نان لواش را به قطعات مستطیل شکل برش بزنید و داخل آن مرغ و قطعات خیارشور که از درازا آن را برش زده اید، قرار دهید.
اکتبر 17, 2008 روی 7:06 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ and tagged: آشپزی, اشپزی
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 150 گرم
- نان ساندویچ یا نان لواش به مقدار لازم
- پیاز 2 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد متوسط
- خیارشور 3 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید.
2- یک عدد از پیازها را در مقدار کمی روغن سرخ کرده، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده، آن را سرخ کنید تا حدی که آب گوشت کشیده شود. سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.
3- نان لواش را که به صورت قطعات مستطیل شکل برش زده اید یا نان ساندویچ را که مقداری از خمیر داخل آن را خارج کرده اید آماده کنید و داخل آن گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی (چهار قاچ شده) و خیارشور (که از طول 2 برش زده اید) قرار دهید
اکتبر 17, 2008 روی 7:05 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ and tagged: آشپزی, اشپزی
مواد لازم:
- کالباس (به نوع دلخواه) برای هر نفر 6 ورق
- کره زده شده 25 گرم
- سس مایونز 5/1 قاشق غذاخوری
- خیارشور 3 عدد متوسط
- نان ساندویچ یا نان لواش به مقدار لازم
- کاهو 2 یا 3 برگ
* طرز تهیه:
1- مقدار کمی از خمیر نان ساندویچی را خارج کرده، یا نان لواش را به صورت قطعات مستطیل شکل برش بزنید. سپس سطح داخل نان را کره بمالید.
2- داخل نان را یک ردیف ورق کالباس گذاشته، روی آن خیارشور (از طول 2 برش زده اید.) و مخلوط کاهو خرد شده با سس مایونز قرار دهید و تمام نان ساندویچ را اینگونه پر کنید
اکتبر 8, 2008 روی 6:02 ق.ظ · طبقه بندی شده زیر انواع ساندویچ
مواد لازم:
- سوسیس (به نوع دلخواه) 250 گرم
- نان ساندویچ یا نان لواش به مقدار لازم
- خیارشور 3 عدد متوسط
- گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
- چیپس در صورت تمایل
* طرز تهیه:
1- سوسیس را به شکل دلخواه خرد کرده و در روغن داغ طرفین آن را سرخ کنید.
2- مقدار کمی از خمیر نان را خارج کرده یا نان لواش را به صورت قطعات مستطیل شکل برش بزنید. سپس سطح داخل نان را که با یک ردیف سوسیس، یک ردیف گوجه فرنگی (چهار قاچ شده) و خیارشور (که از طول دو برش زده اید) پر کنید و در نهایت روی آن چیپس بریزید.